Hiep Hiep Hoera, 5 Jarig Bestaan!

5jaar

Op 26 juni bestaat Stichting gratis kan je elkaar helpen  5 jaar!!!!!!

En ter eren van ons 5-jarig bestaan willen wij een feest geven, een dag om niet snel te vergeten, een dag waar veel mensen in het zonnetje gezet worden.

Wij willen een dag organiseren met een hapje en een drankje met een cadeautje en een stukje muziek een dag met veel gezelligheid.

Een dag waar iedereen welkom is, waar iedereen die ons nog niet kent ons kan leren kennen, een dag waar mensen elkaar kunnen leren kennen een dag wat een feest moet zijn om ons 5-jarig bestaan te vieren en te proosten op nog vele mooie jaren van Stichting gratis kan je elkaar helpen. Wij willen graag op deze dag genieten en dat iedereen plezier heeft van groot tot klein iedereen is welkom en uiteraard met gesloten portemonnee. Ook zouden wij graag op deze dag een aparte soort van vip ruimte maken voor speciaal genodigde gasten die uiteraard gescreend zijn om een speciale vip behandeling te krijgen en volledig in het zonnetje gezet te worden door middel van verschillende ingerichte winkeltjes te maken waar ze gratis enkele dingen mogen shoppen een ruimte met een kapper waar ze gratis hun haren kunnen laten knippen een ruimte voor een heerlijke gezichtsbehandeling etc etc. kortom een dag om nooit te vergeten.
Hiervoor zijn wij op zoek naar verschillende sponsors donateurs bedrijven mensen die ons willen helpen om er een onvergetelijke dag van te maken.

Wij zoeken:
Nieuwe kleding Nieuwe schoenen in alle maten en voor heren dames en kinder. (mag met foutje zijn die daardoor niet verkocht kunnen en mogen worden)
Nieuw speelgoed Nieuwe decoratie spulletjes etc.  alles is welkom en alle kleine beetjes helpen.
Wij zoeken nog een drukker die onze T-shirts wilt drukken
Wij zoeken nog snoepgoed drinken gebakjes springkussen zangers entertainment etc. 
Ook financiële donaties zijn welkom hiervan gaan spullen gehaald worden voor deze dag die wij niet genoeg hebben of nog helemaal niet hebben alles om er een geslaagde dag van te maken.
Voor bedrijven wij zijn voorzien van een ANBI status en dat is belasting technisch fijn voor bedrijven om te weten zodat zij als u ons wilt helpen met een financiële bijdragen dat u daar ook weer een gedeelte van terug kunt krijgen van de belastingdienst.
Ook zullen wij veel reclame maken voor de winkels bedrijven etc. die ons helpen als dank voor u hulp en/of bijdragen.

help ons met ons doneer doel voor deze actie en klik op de link: Doneer!


Contact opnemen kan via:
bel: 06 28526582 / 06 44333599
of email: info@gratiskanjeelkaarhelpen.nl
Ons inleverpunt is : Varenstraat 6542 VM Nijmegen
IBAN : NL22INGB0006147775
KVK : 69148457
RSIN : 857754361 ANBI


        Met vriendelijke groet, 
             Team Stichting gratis kan je elkaar helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.