Activiteiten

Sinterklaas 2019

Op deze sinterklaasmiddag zijn de kinderen verrast met een bezoek van Sinterklaas en zijn pieten daarnaast zijn ook de Sneeuwprinsessen nog op bezoek geweest. Dit jaar hebben wij door een nieuwe locatie ‘maar’ 50 in plaats van 80 kinderen blij mogen maken, maar het was een knalfeest. We hebben gedanst, genoten van al het snoep en natuurlijk alle cadeautjes. Helaas was alles veel te snel voorbij maar volgend jaar gaan we er weer een super feest van maken!

Avondvierdaagse 2019

Wat hebben wij er weer vier geweldige dagen op zitten. Ondanks de afgelasting van de laatste dag door het slechte weer, hebben wij zaterdag nog een afsluiting gehad waar er voor alle 70 kinderen een frietje, drankje en wat lekkers was. Als afsluiting heeft elk kind nog een cadeautje, de medaille en een wandeldiploma in ontvangst mogen nemen.

Kerst 2018

We hebben voor ouderen en alleenstaande die geen kerst kunnen vieren een heerlijke gourmet avond georganiseerd. Ook de vrijwilligers van de stichting waren allemaal aanwezig en zijn in het zonnetje gezet voor alles dat ze doen voor de stichting.

 

Sinterklaas 2018

Het was weer een gelaagde middag met Sinterklaas, zijn pieten en de Sneeuwprinsessen. Met 80 kinderen op locatie, maar ook 60 kinderen die niet aanwezig konden zijn , hebben wij Sinterklaas 2018 groots gevierd. We hebben genoten van een hapje en een drankje en eind van de middag is elk kind naar huis gegaan met een zak vol cadeautjes en een grote zak snoep.

Avondvierdaagse 2018

Vier dagen van lol tijdens de avondvierdaagse 2018. Tijdens het wandelen de muziek aan en op het pauze punt genieten van wat lekkers en een verkoelend drankje. En natuurlijk kan een ijsje niet ontbreken. Na vier dagen presteren hebben alle kinderen hun medaille en wandeldiploma in ontvangst mogen nemen. Natuurlijk hoorde er ook een klein cadeautje bij. Wij kijken al uit naar volgend jaar.

Sinterklaas 2017

Vanmiddag heeft Sinterklaas met 80 kinderen zijn verjaardag gevierd. De pieten waren van de partij en tot onze verbazing kwamen Micky en Mini Mouse nog op bezoek. We hebben er een leuke middag van gemaakt waarbij elk kind verwend is met cadeautjes en snoepjes. De appeltjes van oranje mochten niet ontbreken dus elke kind heeft mandarijnen gekregen. 

Kerst 2016

Mensen mochten dit jaar iemand opgegeven waarvan zij dachten dat deze persoon een verzetje kon gebruiken voor kerst. De aangemelde en uitgenodigde personen hebben genoten van het buffet , een hapje en een drankje en hebben de genodigde nog een dansje gewaagd op de muziek. Al met al een geslaagde avond.

Sinterklaas 2016

Wat een knalfeest hebben wij gehad met Sinterklaas, zijn pieten en Visje Blub. Het was een geslaagde middag met diverse activiteiten zoals schminken en de frietkraam die er stond. Alle kinderen  zijn naar huis gegaan met heel wat cadeautjes en lekkers. 

Reacties zijn gesloten.