Doneer voor sinterklaas 2023

Lieve allemaal,

Achter de schermen zijn we al druk bezig met de organisatie van onze jaarlijkse Sinterklaas middag. Om van deze middag weer een groot succes te maken, hebben we u hulp nodig! 
We zijn opzoek naar de volgende dingen: Speelgoed/spelletjes schoon, compleet en niet kapot. Pepernoten, strooigoed, Sinterklaas-chocolade. Pakjes of pakken drinken, koffie en thee. Leuke en vrijwillige entertainment voor de kinderen. Alle kleine beetjes helpen!
Ons inleverpunt is: varenstraat 33, 6542LD, Nijmegen. Mochten er eventueel spullen opgehaald moeten worden, dan kan dat in overleg met Henk van Lierop(voorzitter). U kunt hem dan een prive-bericht sturen via: 06 28526582
. Wilt u onze Sinterklaasmiddag ondersteunen met een financiële donatie, dat kan ook.
via de link hiernaast: 
Betaalverzoek-sinterklaas-2023
ik heb een betaalverzoek gemaakt voor Bijdrage van het sinterklaasfeest. U kunt het bedrag aanpassen en met elke bank in Nederland betalen. Alvast bedankt!
Van de donaties die binnenkomen worden de spullen gehaald die nodig zijn voor de Sinterklaasmiddag, alles wat hierbij overblijft wordt gebruikt voor onze jaarlijkse kerstactie. Lieve mensen, alle kleine beetjes helpen. Dit alles is voor een lach op het gezicht van een kind. Delen wordt zeer gewaardeerd!

Met vriendelijke groeten, 
Team Stichting Gratis kan je elkaar helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.