Doneeractie.nl

Lieve mensen,

Wij willen graag iets met u delen.Onze stichting bestaat al een flinke tijd en wij doen met heel veel plezier en liefde ons werk. Wij helpen graag onze doelgroep te voorzien in goederen die hard nodig zijn. Ons doel is om mensen/gezinnen die in armoede leven te helpen in basisbehoefte en te zorgen dat ook zij de feestdagen kunnen vieren. Elk jaar organiseren wij met veel passie en plezier de paasmiddag, sinterklaasmiddag, een leuke gezellige 3de kerstdag, het leveren van kerstpakketten op kerstavond, de avond vierdaagse voor de kinderen en ga zo maar door.

Wij krijgen vaak spullen binnen waar wij mensen en kinderen blij mee maken. Dit alles geeft ons een ontzettend goed gevoel. Stichting gratis kun je elkaar helpen werkt met vrijwilligers en zonder subsidies. Alle hulp en activiteiten die wij bieden worden gerealiseerd door de donaties en giften die wij ontvangen.

Ondanks alle hulp zijn er toch een aantal vaste kosten waar wij niet omheen kunnen. Denk hierbij aan de kosten van de opslag, kosten van het organiseren van onze activiteiten, brandstof, printjes maken en ga zo maar door.

De kosten worden nu persoonlijk betaald door de bestuurder maar helaas is deze bron niet onuitputbaar. Vandaar dat wij u via deze weg willen vragen om een donatie te doen aan stichting gratis kun je elkaar helpen.Wij zouden het erg jammer vinden als wij door het gebrek aan donaties onze activiteiten niet meer aan iedereen aan zouden kunnen bieden of in het slechtste geval zouden moeten stoppen.

Daarnaast merken wij dat de donaties in goederen en levensmiddelen ook teruglopen. Wij zullen daarom de donaties gebruiken om de vaste lasten te dekken en de donaties aan te vullen zodat wij door kunnen gaan met onze activiteiten.Op onze internet pagina www .gratiskanjeelkaarhelpen.nl staat een financieel overzicht waar wij inzicht bieden in onze financiële situatie. Tevens hebben wij een Anbi status.Wij willen als stichting onze doelgroep blijven voorzien in de vraag die er is en onze activiteiten blijven organiseren.Om deze reden gaan wij een crowdfunding starten in de hoop dat wij jullie nog lang kunnen helpen!Lieve mensen alle kleine beetjes helpen. En met die kleine beetje kunnen wij elkaar blijven helpen.Wij bedanken jou alvast voor de donatie.!Wil je ons op een andere manier helpen voel je vrij om contact op te nemen. Met jullie hulp kunnen wij mensen blijven helpen die het hard nodig hebben.

Met vriendelijke groet,Bestuur van stichting gratis kun je elkaar helpen

https://www.doneeractie.nl/help-stichting-gratis-kun-je-elkaar-helpen/-46788

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.